Exempel på giltiga fraser i sökvertykget

LaptoModell på bärbar datorVad ska man skriva in?

Lenovo Thinkpad EDGE E120E120

Acer aspire 57385738

Sony Vaio SVE1111M1ESVE11

Samsung NP350E5C-A05PLNP350E5C

Dell Inspiron 17R17R

Toshiba Satellite L850-B206L850

Asus EEE PC 1001HA1001HA

DELL MINI 10181018

Fujitsu-Siemens Amilo A1451A1451

Packard Bell iPower GX-MGX-M

Acer Aspire ONE ZG5ZG5

Vid eventuella problem, tveka inte att kontakta oss!

Villkor och regler

I. Allmänna bestämmelser:

1. Dessa föreskrifter är en integrerad del av avtalet om försäljning av de produkter som erbjuds av företaget:

Klawiszedolaptopa.pl Milek Krzysztof
huvudkontor: Gogolińska 4E
47-100 Strzelce Opolskie
NIP: (MOMSREGISTRERINGSNUMMER) PL9910265125
REGON: 161439805

Filia:

J. Sobieskiego 3
46-061 Źlinice

bankkonto (ING Bank Śląski S.A.): 09 1050 1504 1000 0091 3085 8716

Den myndighet som har registrerat företaget: Borgmästare i Prószkow

Cental registrering av företag.

2. Försäljningen sker via Internet mellan personen som lägger en beställning i onlinebutiken klawiszedolaptopa.pl och anslutna butiker, nedan kallat kunden och säljaren nedan kallad Butik.
3. Varje kund som köper varor som erbjuds av företaget klawiszedolaptopa.pl Milek Krzysztof måste läsa igenom villkor och regler.


II. Genomförande av beställning:

4. Butiken säljer varor via internet. Butiken lägger upp information om sina produkter på sin webbsida. touchespourclaviers.fr , klawiszdolaptopa.pl , klawiszedolaptopa.pl , laptoptaste.de , laptopkey-europe.eu , laptopkeys-europe.eu , singlelaptopkeys.com , laptopkey.eu , tastiperletastiere.it , teclasparateclado.es , www.klavishydlaklaviatury.ru , www.toetsenbordtoetsen.nl , www.pliktra.gr , www.klavyeyetus.web.tr , www.klavesydoklavesnic.cz , www.tangenter.se , www.tastepentrutastatura.ro , www.teclasparateclado.pt. Allt produkter kommer från second hand marknaden.
5. Beställningar från kunderna tas emot via internetbutik. Man behöver inte skapa ett konto eller registrera sig för att lägga en beställning. Efter att kunden lägger en beställning får han ett bekräftelse via mail, att beställningen har tagits emot av butiken.
6. Kunden ingår ett köpavtal med butiken, genom att lägga en beställning.
7. I beställningen anger kunden:
a) vilka produkter han/hon beställer
b)leveranssätt och leveransadress
c) betalningssätt
8. Om en eller flera varor som beställdes av kunden saknas, informeras kunden om detta samt väljer hur han/hon vill hantera detta vidare (delvis beställning och leverans eller annullering av beställningen).
9. Om varan inte är tillgänglig (slut i lager), och det är omöjligt att genomföra beställningen - Butiken kommer att överföra tillbaka pengar för varor inklusive frakt inom 14 (fjorton) kalenderdagar från annullering av beställningen till den angivna bankkonto eller PayPal-konto, om inte kunden tydligt har godkänt en annan lösning - i varje fall kunden drabbas inte på något sätt till följd av detta.


III. Ändringar i beställning:

10. ZKunden kan införa ändringar i beställningen tills den skickas iväg. Kunden kan annullera hela beställningen tills den skickas iväg.


IV. Priser på varor och fraktostkonad:

11. Samtliga priser på varor som finns på butikens webbsida är bruttopriser med VAT (moms) och anges i Polska Zlotys eller EURO och inkluderar inte fraktkostnaden.
12. Priset som anges vid varje produkt är bindande näe kunden lägger en beställning. Om du köper flera tangenter enhetspriset minskas enligt tabellen „prislista” (http://www.tangenter.se/prislista)
13. Leveranskostnaden betalas av kunden. Leveranskostnaden är oberoende av antalet beställda varor. Se leveranskostnader under „leverans” (http://www.tangenter.se/leveranst)
14. När det gäller inköp via datatjänster eller köp över 50 PLN, rekommenderat priority- brev inom Polen är gratis. Välj rätt alternativ vid val av leveranssätt.


V. Hanteringstid:

15.  Varje beställning skickas senast dagen efter att betalningen bokförts. Beställningar som läggs och betalas innan kl. 14.30 skickas redan samma dag. Beställningar som läggs på lördag och söndag skickas först på måndag.
16.  ZBeställningar skickas via Polska Posten (Poczta Polska), InPost eller K-EX till leveransadressen som kunden har angett.
17.Leveranstider inom Polen för de olika leveranssätt: 
a)   Polska Posten (Poczta Polska) - priority brev - D+1
b)   DPD - D+1
c)   Inpost - D+5
Leveranstider inom EU för de olika leveranssätt:
a)    Polska Posten (Poczta Polska):
- rekommenderat priority- brev (med inlämningskvitto) - D+5
- vanligt priority brev (utan inlämningskvitto) - D+5
Leveranstider för andra länder utanför EU för de olika leveranssätt:
a)    Posten (Poczta Polska)
-rekommenderat priority- brev (med inlämningskvitto) - 1-3 veckor,
- vanligt priority brev (utan inlämningskvitto) - 1-3 veckor.


VI. Betalningssätt:

18. Kunden kan välja följande betalningssätt med leverans inom Polen:: 
a)    postförskott med kontanter med leverans av Poczta Polska eller K-EX. Beställningen hanteras direkt efter att den läggs av kunden. Alternativet är tillgänglig endast i Polen. , 
b)    banköverföring eller  PayPal. Beställningen hanteras först efter att betalningen bokförs eller betalningsoperatören bekräftar betalningen.

Kunden kan välja följande betalningssätt för beställda varor med leverans utanför Polen:
A) banköverföring eller PayPal.


VII. Reklamationer:

19. Kunden har rätt att reklamera varan under garantiperioden, om varan är skadad.
Skada är varje fel/defekt som stämmer inte överens med det som har avtalats. Det är främst då:
    -varan har inte den egenskapen, som den typen av varan måste ha
    -varan har inte den egenskapen, som butiken försäkrade
    -kan inte användas till det avsedda ändamålet, som butiken informerade om under avtalet, så länge butiken inte har informerat om bristen.
20. Om varan är skadad kan Kunden reklamera varan till butiken under garanti och hävda en av fyra åtgärder:
    - utbyte av varan,
    - reparation av varan,
    - sänkning av priset,
    - annullering av beställning/köp
Val av åtgärd beror på Kunden. Om felet upptäckts senare, dvs mellan den 12e och 24e månaden efter köpet av varan, är det Kunden som måste bevisa att skadan fanns redan vid tidpunkten för försäljningen.
21. Butiken ansvarar för varan, om felet/skadan konstateras under två år från köpet av varan.
Garantitiden kan inte förkortas, med undantag för second hand varor, där det gäller endast ett års garanti.
Detta underlättar reklamationen, eftersom det är Butiken som i så fall måste bevisa att felet orsakades av Kunden.
Om felet upptäckts senare, dvs mellan den 12e och 24e månaden efter köpet av varan, är det Kunden som måste bevisa att skadan fanns redan vid tidpunkten för försäljningen.
Butiken tar inte ansvaret enligt garantin om Kunden var informerad och visste om den befintliga skadan vid tidpunkten för försäljningen, t ex. varan var såld till lägre pris eller dylikt på grund av den befintliga skadan/felet. Varan kan inte reklameras på grund av det felet, men den kan reklameras om Kunden upptäcker ett annat fel/skada - som Kunden inte visste om vid tidpunkten för försäljningen.
22. Kunden måste anmäla skadad vara inom ett år från att den upptäckts - det är dock bäst att anmäla varan så fort skadan/felet upptäckts.
Det räcker att informera butiken via e-mail om reklamationen och beskriva noggrant det felet/skadan som har upptäckts samt det åtgärd man önskar i det fallet.
Butiken har 14 kalenderdagar att överväga klagomålet.
23. Eventuella tvister i samband med de tjänster som tillhandahålls av Klawiszedolaptopa.pl Milek Krzysztof avgöras av domstolarna. Kunden som är en konsument har möjlighet att dra nytta av utomrättsliga sätt att hantera klagomål (Allmänna reklamationsnämnden) mm.


24. Varor som säljs i butiken har ingen garanti.


VIII. Ångerrätt

25. Kunden har rätt att frånträda detta avtal utan att ange något skäl inom 14 dagar. 14 dagar räknas från och med dagen efter att leveransen mottagit. Ångerfristen löper ut 14 dagar efter den dagen då kunden har mottagit varan.
26. Vill du utöva ångerrätten ska du till Butiken skicka ett klart och tydligt meddelande om ditt beslut att frånträda avtalet. För att du ska hinna utöva din ångerrätt i tid räcker det med att du sänder in ditt meddelande (via mail) om att du tänker utöva ångerrätten innan ångerfristen gått ut.
27. Butiken kan vänta med återbetalningen tills varan returneras eller tills Kunden skickar en bekräftelse på att varan har skickats tillbaka. Kunden måste returnera varan direkt, inte senare än 14 dagar från den dagen Kunden har utövat ångerrätten. Det räcker att Kunden skickar iväg varan inom 14 dagar. Varan ska returneras till följande adress:

RETUR OCH BYTE
Klawiszedolaptopa.pl Milek Krzysztof
ul. Gogolińska 4E
47-100 Strzelce Opolskie

Kunden står för returkostnaden av varan (förpackning och retur till Butiken).
Kunden är bara ansvarig för den minskningen av värdet av saker till följd av användningen av varan på ett annat sätt än vad som var nödvändigt eller föreskrivet.
28. Återbetalningen (varan + leveranskostnad, med undantag för de extra kostnader till följd av Kundens val av annat leveransmetod än den billigaste normalleveransen som erbjuds av Butiken) utan onödigt dröjsmål och i vilket fall som helst senast 14 dagar från och med den dag då Butiken underrättades om ditt beslut att frånträda avtalet. Butiken kommer att använda samma betalningsmedel för återbetalningen som Kunden själv har använt för den inledande affärshändelsen, om Kunden inte uttryckligen kommit överens med Butiken om något annat. I vilket fall som helst kommer återbetalningen inte att kosta Kunden något.


IX. Personuppgifter

29. Att lämna in personuppgifter i beställningsformuläret är frivilligt, men nödvändigt för att utföra beställningen. Kunden har rätt att få tillgång till sina uppgifter och ändra dem.
31. Sekretesspolicy enligt: Europaparlamentets och rådets förordning (EU) 2016/679 av den 27 april 2016 om skydd för fysiska personer med avseende på behandling av personuppgifter och om det fria flödet av sådana uppgifter och om upphävande av direktiv 95/46/EG (allmän dataskyddsförordning). Mer om sekretesspolicy.
32. Personuppgifter rapporteras till generalinspektör för skydd av personuppgifter under nummer: 028102/2013


X. Slutbestämmelser

33. Ingenting i dessa föreskrifter är avsedd att påverka Kundens rättigheter. Det kan heller inte tolkas på detta sätt. I fallet då Villkor och Regler inte överensstämmer med lagen deklarerar Butiken tillämpning av denna lag i stället för de bestämmelser som anges här.

 

SEKRETESSPOLICY

Att lämna in personuppgifter i beställningsformuläret är frivilligt, men nödvändigt för att utföra beställningen.
Kunden har rätt att få tillgång till sina uppgifter och ändra dem.
Uppgifterna administreras av företaget:

Klawiszedolaptopa.pl Milek Krzysztof
J. Sobieskiego 3
46-061 Źlinice
NIP (momsregistreringsnummer)PL9910265125
REGON (företagsnummer) 161439805

Chopina 1A/4
47-100 Strzelce Opolskie
Den myndighet som har registrerat företaget: Borgmästare i Prószkow 

Cental registrering av företag.
Personuppgifter skyddas i enlighet med lagen om 1997/08/29. Skydd av personuppgifter ” (Journal of Laws nr 133, punkt. 883) på så sätt att åtkomst till dem av tredje part förhindras.
Personuppgifter rapporteras till generalinspektör för skydd av personuppgifter under nummer: 028102/2013

Vänligen ange följande i din beställning:
1. Namn och Efternamn eller Företagsnamn - nödvändigt för leverans
2. Adress (Gata, Gatunummer, Husnur, postkod och Ort) - nödvändigt för leverans
3. E-mail - nödvändigt för bekräftelse av beställning och vidare kommunikation
4. Telefonnummer - nödvändig vid vissa leveransmetoder 

Ange även följande uppgifter om du önskar en VAT Faktura:
1. Namn och Efternamn eller Företagsnamn - nödvändigt för leverans
2. Adress (Gata, Gatunummer, Husnur, postkod och Ort) - nödvändigt för leverans
3. E-mail - nödvändigt för bekräftelse av beställning och vidare kommunikation

De uppgifter som lämnats i samband med beställningen behandlas av Klawiszedolaptopa.pl Milek Krzysztof och följande enheter inom det angivna området:

Namn, efternamn, adress, telefon, e-post som har angetts som leveransadress överförs till transportföretaget i form av en fraktsedel till:
A. DPD
B. Polska Posten
C. Inpost

När det gäller val av betalning med ett externt betalningssystem, alla uppgifter på operatörens sida redovisas endast i databasen och är inte på något sätt tillgängligt eller lagrad av Klawiszedolaptopa.pl Milek Krzysztof.

Klawiszedolaptopa.pl Milek Krzysztof  samarbetar med följande betalningsoperatörer:
a. Przelewy24
b. PayPal

c. Skrill